Posted June 2, 20178 yr Administrators Dodałem liczbę pojedynczą i skróciłem react_blurb %s {!# [?:reacted]} to this %s -> {!# [1:zareagował][?:zareagowali]} na to Ponieważ wyglądało to tak DawPi zareagowali na tę odpowiedź
June 3, 20178 yr @insp a może byłoby lepiej tak : {!# [1:dodał][?:dodali]} reakcję współgrałoby z "dodałeś reakcję" ?
June 6, 20178 yr Author Administrators TODO Do zrobienia, przegląd kluczy account_credit ponieważ: %s account credit will be returned to %s. > %s stanu konta zostanie zwrócone do %s Wydaje mi się, że w niektórych przypadkach faktycznie można mówić o stanie konta, ale w niektórych chodzi o środki zgromadzone, wpłacane, wypłacane z tego konta.
June 10, 20178 yr Dnia 6.06.2017 o 08:51, insp napisał: TODO Do zrobienia, przegląd kluczy account_credit ponieważ: %s account credit will be returned to %s. > %s stanu konta zostanie zwrócone do %s Wydaje mi się, że w niektórych przypadkach faktycznie można mówić o stanie konta, ale w niektórych chodzi o środki zgromadzone, wpłacane, wypłacane z tego konta. porobiłem tam porządki wprowadzając pojęcie salda na koncie.
June 12, 20178 yr lekka kosmetyka procesu rejestracji, usunięcie niepotrzebnych przecinków w powiadomieniach oraz zamiana kilku "żeby" na "aby"